maanantai 19. marraskuuta 2012

Salaista postia

Maanantaiaamu alkoi mukavasti, kun mies kantoi postilaatikolta minulle pullean punaisen postipussin. Ja mitäs sieltä löytyikään...

Ensimmäisenä vedin ulos ihanaisen vyyhdin käsinkehrättyä lankaa.  Pehmeää ja aivan ihanan väristä! Se alkoi heti kuiskailla minulla haluavansa pipoksi. Minulla on pari oranssisävyistä huivia ja niiden kaverina pitämäni Puro-pipo venähti jo viime talvena miltei käyttökelvottomaksi. Joten hankintalistalla onkin ollut jotain sopivan väristä pipo lankaa huivien kaveriksi. Nyt saan pipon tehdyksi - taitaa vaan siirtyä joulun seutuun, nyt on niin paljon tilaustöitä jonossa, että omat jutut saa odottaa.



Langan lisäksi paketista paljastui tuikkuja, pähkinähedelmäsekoitus, Myssyjä-lehti , Aloevera-vartalovoita ja kaunis kortti. Kiva lehti, mies sieltä bongasi neulotun lippiksen ja ehdotteli jos tekisin joskus. Täytyy vielä paneutua lehteen kaikessa rauhassa ja katsoa löytyisikö sieltä "se oikea" ohje tuolle langalle vai sukellanko netin syövereihin sitä etsimään. Voidepurkkia en ole vielä avannut, joten tuoksusta en osaa sanoa. Kovin se vaihtelee miten tuoksuihin reagoin, toiset ärsyttää, toiset ei. No, tytär varmaan ottaa vartalovoin mielellään, jos minä en voi käyttää.


Suuret kiitokset Salainen Neuleystäväni kivasta paketista!

4 kommenttia:

  1. Kiva että paketti oli mieleen ja äkkiäpäs se perille lennähti:)

    VastaaPoista
  2. Herkullinen lanka!

    Kiitos kivasta blogistasi ja siitä, että sen löytää blogilistan kautta. Mulla on blogissani sulle jotakin...

    VastaaPoista
  3. Todella kaunis väri tuossa vyyhdissä! Ja pipossa pääsee varmasti hyvin oikeuksiinsa. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.